O metoda mai putin cunoscuta care te ajuta sa primesti o reducere fix pentru produsul dorit

O metoda mai putin cunoscuta care te ajuta sa primesti o reducere fix pentru produsul dorit

Stiai ca magazinele iti pot face o reducere speciala doar pentru tine si pentru produsul pe care-l doresti?

Pe langa faptul ca noi aici iti prezentam cele mai noi si mai tari reduceri pentru tine, exista o alta metoda mai putin cunoscuta de catre popor prin care magazinul vine din proprie initiativa si iti da o reducere ca sa cumperi exact produsul pe care-l vrei.

Suna bine, nu?

Cum functioneaza si ce trebuie sa faci?

Aceasta metoda functioneaza doar la magazinele serioase, ce pun pret pe client si ceea ce-si doreste el, deci nu va merge la orice magazin de 2 bani pe care-l gasesti online. Si sunt multe d`astea de care trebuie sa te feresti oricum.

Am vazut ca merge pe eMag.ro si sunt convins ca mai sunt si altele doar ca nu le gasesc acum. Orice ar fi merita incercat la orice magazin, ca n-ai nimic de pierdut.

Ce-am facut mai exact? Am adaugat un produs in cosul de cumparaturi de care am si uitat. eMag ca sa vanda acest produs, crede ca nu esti hotarat si atunci vine cu o reducere pe mail sa te faca sa-l cumperi. Dar aceasta chestie te ajuta pe tine sa-l cumperi mai ieftin.

1.Pentru asta iti trebuie un cont eMag unde sa fi logat.

2.Adaugi produsul dorit in cosul de cumparaturi si dupaia parasesti siteul

3.In cateva zile, aici nu e nimic fix, primesti un mail asemanator cu cel de sus unde ai si reducerea pentru produsul tau.

Uite asa ai acces acum la reduceri pe care doar magazinul ti le face tie direct, reduceri ce nu le gasesti in alta parte.

Sunt convins ca si alte magazine au acelasi sistem de bonusare a clientilor ‘nehotarati’. Trebuie doar sa testezi treaba asta cu magazinele preferate.

Spor la cumparaturi!

  • Comments
  • 0
Taiepreturi.ro este un site de reduceri si cupoane de reduceri, care iti aduce perioadic cele mai bune oferte de la cele mai mari magazine online din Romania, pentru ca tu sa tai in preturi asa cum iti place.