5 sfaturi despre cum gasesti si folosesti cele mai bune cupoane de reduceri

5 sfaturi despre cum gasesti si folosesti cele mai bune cupoane de reduceri

Recunosc că nu sunt un mare fan al cupoanelor de reduceri care trebuie decupate din reviste sau pliante. De fapt, singura dată când voi trimite vreun cupon într-un magazin clasic este dacă este semnificativă, cum ar fi 20 de lei pentru o achiziție de 40 de lei. Dar, în afară de asta, nu mă interesează să-mi fac timp pentru a tăia cupoane. Cu toate că nu dau vina pe cei care fac acest lucru, ideea de a tăia, a organiza și a face cumpărături cu un plic umplut cu cupoane mă intimidează complet.

Cumpărături cu cupoane online este însă o altă poveste. Cupoanele online sunt ușor de găsit, cu adevărat ușor de utilizat și nu primiți ochiul rău de la un casier atunci când încercați să utilizați unul. Este perfect pentru cineva ca mine, care face o mulțime de cumpărături online. De fapt, este destul de rar să cumpăr ceva online fără să găsesc mai întâi un cupon.

Cumpărături cu coduri promoționale

Deși codurile promoționale vă pot economisi bani, trebuie să fiți inteligent cu privire la modul în care le utilizați. Înainte de a apuca codul respectiv și de a-l conecta la plata online, asigurați-vă că acesta este cu adevărat demn de utilizat. În unele cazuri, a cheltui mai mult pentru a economisi câțiva lei nu este deloc o investiție grozavă.

Iată încă cinci sfaturi pe care să le utilizați atunci când faceți cumpărături online cu coduri promoționale:

1. Cititi termenii de folosire
Unele coduri de cupon vă pot rade câțiva bani din linia de jos, dar numai dacă cheltuiți o anumită sumă. Când se întâmplă acest lucru, merită să faci matematica. Comparați cât veți cheltui fără codul cupon față de prețul final pe care îl veți cheltui cu codul cupon. Dacă veți ajunge să cheltuiți mai mult cu codul din cauza limitelor și restricțiilor, probabil că nu merită.

Asigurați-vă că știți exact ce cheltuiți pentru a putea lua o decizie corectă. Uneori, puteți justifica cheltuielile mai multe pentru că veți obține mai multe chestii, dar este un punct înțepător dacă nu se află în bugetul dvs. sau dacă nu ați fi cumpărat altfel.

2. Comparați ofertele
Ori de câte ori căutați coduri cupon, veți constata că multe site-uri, cum ar fi RetailMeNot, oferă câteva opțiuni diferite pentru codurile cupon. Cu toate acestea, cea mai mare reducere procentuală nu este automat cel mai bun pariu. Uneori, preluarea unui cod de transport gratuit înseamnă că primești 15% din achiziție, în funcție de cât cheltuiești. Calculați diferitele opțiuni până când veți găsi cea care vă oferă cea mai bună reducere pentru articolele aflate în prezent în coșul de cumpărături virtual – în acest fel, veți obține întotdeauna cea mai bună ofertă.

3. Verificați locațiile de folosire
Unele coduri promoționale sunt destinate strict utilizării online. Dar alte coduri funcționează și în magazine ca un cupon de imprimare, sau chiar pe ecranul smartphone-ului. Dacă găsiți o ofertă mare cu un cod promoțional, vedeți unde se aplică. Dacă puteți obține tranzacția în magazin, veți economisi costurile de expediere, în timp ce continuați să reduceți reducerea la cel mai mic preț posibil. Dacă nu puteți spune dacă un cod promoțional este doar online, faceți un apel rapid către cel mai apropiat magazin și întrebați. Uneori, este în totalitate responsabilitatea managerului să decidă dacă puteți utiliza un cod web în magazin.

4. Verificați 
Marea majoritate a codurilor cuponului poate fi folosită doar o dată pentru a împiedica clienții să abuzeze de ofertă. Însă unele coduri promoționale nu funcționează cu carduri cadou, astfel încât puteți ajunge la o murătură în timpul plății dacă utilizați unul. Dacă site-ul pe care îl cumpărați are doar o zonă pentru a introduce coduri promoționale și carduri cadou, trebuie să vă dați seama care vă va oferi cea mai profundă reducere. Desigur, o mulțime de magazine vă permit să utilizați cardul cadou cu un cod promoțional, care este una dintre cele mai bune modalități de a obține ceea ce aveți nevoie la preț ieftin.

5. Distribuie oferta gasita
Când ați obținut o mare sumă folosind un cod cupon, verificați termenii pentru a vedea dacă codul poate fi utilizat mai mult de o dată. Dacă da, oferiți codul cupon prietenilor sau membrilor familiei, postând codul pe blogul dvs., pe forumurile online sau chiar pe Facebook. Deoarece nu toate codurile de cupon sunt câștigătoare totale, este plăcut să treci pe unul care merită cu adevărat timpul unui cumpărător.

Căutarea unui cod cupon ar trebui să fie un pas constant în cumpărăturile online. De ce să plătești mai mult decât trebuie? Dar, deoarece există o mulțime de oferte diferite, este important să vă faceți temele și să alegeți oferta care vă oferă cea mai bună reducere, fără a vă încuraja să cheltuiți mai mult. Este ca și cum ai merge la o vânătoare rapidă de comori înainte de a cheltui – cât ai putea economisi?

Taiepreturi.ro este un site de reduceri si cupoane de reduceri, care iti aduce perioadic cele mai bune oferte de la cele mai mari magazine online din Romania, pentru ca tu sa tai in preturi asa cum iti place.